KLANT
WORDEN?
ONS VERS
ASSORTIMENT
Verberg menu  
Verscentrum Ede
Darwinstraat 31A
6718XR Ede
Nederland

Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0342 - 413565

Verberg menu  

BBQ American Style

Het barbecue seizoen staat weer voor de deur...

…want wanneer de eerste zonnestralen zich voordoen, gaan we met z’n allen lekker naar buiten om te barbecueën, grillen of gewoon lekker buiten te koken. Het gaat allang niet meer alleen over de bereiding van worstjes, hamburgers en speklappen, maar vooral ook om mooie grote stukken vlees, vis en groente. Over de manieren van producten bereiden op de BBQ zijn complete boeken geschreven, waarbij de term “Slow Cooking” vaak in één adem genoemd wordt met het “nieuwe BBQ-en”. Het is een wonderlijke wereld van barbecuefanaten, die schijnbaar moeiteloos alles vervaardigen op een groot arsenaal aan diverse barbecues, rooktonnen, Dutch ovens en zelfgebouwde alleskunners. Een bijzonder wereldje met eigen benamingen van diverse vleessoorten, zoals brisket, pulled pork, baby racks en tri rip. Weten wat je barbecue doet bij welke instellingen en daarin vertrouwen hebben is erg belangrijk. Zoals men in Amerika vaak zegt: “Looking ain’t cooking”.

U als versspecialist bent bij uitstek de kenner van vlees en allerlei toebehorende, waarmee u zich goed kunt positioneren als dé BBQ specialist voor uw klant. De groothandels van Interkring Vers helpen u hier graag bij middels een zorgvuldige selectie aan BBQ producten en recepten. Voor promotiemateriaal is gezorgd!

Het nieuwe BBQ-en

Het nieuwe BBQ-en heeft voornamelijk betrekking op de term “Slow Cooking”: de naam zegt het eigenlijk al, slow cooking is op lage temperatuur over een langere tijd een gerecht bereiden. Dankzij de lagere temperatuur blijven de voedingswaarden van de diverse ingrediënten intact. Daarnaast komt er nauwelijks vet aan te pas waardoor het een (zeer) gezonde manier van eten bereiden is. Door de deksel die op de BBQ blijft en de langzame manier van garen krijgen de smaken de kans om goed samen te smelten. De geselecteerde producten op de pagina hiernaast passen perfect in het plaatje van “het nieuwe BBQ-en”. De sauzen van American Stockyard hebben verrassende pure smaken van eerlijke ingrediënten die uw gerecht tot iets speciaals maken én dat proeft u! De BBQ sauzen zijn meer dan “gewoon” een saus, de saus komt het best tot zijn recht wanneer u het vlees insmeert tijdens de bereiding als u op lage temperaturen (tot 180 graden) werkt. Bij hogere temperaturen kan de saus vlak voor het einde (2 tot 6 minuten) op het vlees gesmeerd worden. Doordat het suiker in deze saus gaat karamelliseren ontstaat er een heerlijk laagje op het vlees (vis of groente). De American Stockyard BBQ rub, is een mengsel van specerijen waarmee het vlees ongeveer 1 uur voordat het op de BBQ gaat, ingewreven kan worden. Dit zorgt uiteindelijk voor een heerlijke “korst”. De 100% ecologische kokos briketten zijn van kokosnootschillen gemaakt en zijn daardoor milieuvriendelijk en zeer zuinig in gebruik. Kokosbriketten branden maar liefst drie keer langer dan gewone houtskool. De rookhout snippers van eikenhout geven op hun beurt een heerlijke, authentieke BBQ smaak aan het vlees (vis of groenten).