KLANT
WORDEN?
ONS VERS
ASSORTIMENT
Verberg menu  
Verscentrum Ede
Darwinstraat 31A
6718XR Ede
Nederland

Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0342 - 413565

Verberg menu  

Gelders Goed

Een pure (h)eerlijke smaak. Producten waar je de natuur in proeft. Waar al je smaak- en geurpupillen van open gaan. Fris en vernieuwend. Dat zijn de brongedachtes waaruit het GeldersGoed ontsprongen is.

GeldersGoed wil producten dichtbij mens en natuur houden, vertrouwde producten maar dan verrassens anders. Samen met de beste ambachtslieden zijn we opzoek gegaan naar heerlijke smaken met pure ingrediënten. Overheerlijke streekproducten, ambachtelijk bereid met liefde voor de natuur.

Er wordt gestreefd om de producten van GeldersGoed zoveel mogelijk glutenvrij en E-nummers vrij te krijgen. Dit staat nog in de kinderschoenen, maar wordt wel hard aan gewerkt. De E-nummers die wel worden gebruikt, zullen grondig onderzocht worden. Waar mogelijk zal er gekozen worden voor natuurlijke E-nummers.

Door dicht bij de bron te blijven kunnen wij de pure passie van GeldersGoed en haar producenten vlekkeloos vertalen in een lijn tongstrelende producten. Producten zo vanaf het land, in de hand. Proef en oordeel zelf.

Laat u verrassen, en kijk op onze website www.geldersgoed.nl...